- Thank you received: 0
Keisinger ház
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Na jó, ha gondolod akkor tegyünk egy próbát ezzel az alvás dologgal, miel?tt tényleg itt esem össze. Most nem fogok tudni varázsolni, úgyhogy kénytelenek leszünk zuhanyozni." mondja miközben kihámozzátok magatokat a kinti ruháitokból, majd rövid id? múlva már a szobájához legközelebbi tusoló felé látod menni karján egy törölköz?vel, meg a bolyhos fürd?köpenyével. Épp te is nekiindulnál, ekkor buksz föl majdnem a macskádban. [Szegény cica épp egy rossz pillanatot választott a lábad körüli szlalomozásra.]
Csapat riadó!
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Majd megsimogatom és elgondolkozok rajta, hogy hagytam-e neki kaját. Ha igen, akkor megyek tovább, ha nem, akkor rohamléptekben irány a konyha és adok neki, majd vissza a szobámba a törölköz?mért, meg egyéb fürd?s cuccokért és utána megyek a fürd?be. A macska etetése még számításaim szerint belefér, ha szükséges, mert a lányoknak ez mindig tovább tart, én pedig megoldom a fürdést, fogmosást 10 perc alatt is összességében. Így valószín?leg én végzek el?bb, bár az nem egészen tiszta, hogy Erika szobájába kellene mennem vagy a sajátomba. Mindenesetre megyek, beágyazok, próbálom a szobámat kompatibilissé tenni, de nyitott ajtó mellett, mert fogalmam sics, hogy Erika akkor ide akar jönni vagy a sajátjába, legalább a zajokból kiderül.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
Gondolod, hogy a lányoknak tovább tart a tusolás, így rohamléptekkel megindulsz a te szobádhoz tartozó tusoló felé, mire viszont végzel, legalább két dologban biztos leszel. Az els? az az, hogy Erikának nem másfél óra letusolni, a második meg az, hogy nem a saját szobájára gondolt, amikor ugyanis visszaérsz, ott vár az ágyad szélén ülve, ahogy megbeszéltétek. [Mondván, ha nálad nem megy, akkor még mindig tud a saját szobájában is forgolódni.]
Csapat riadó!
Majd az útban lev? vagy idegesít? dolgokat egyszuszra behajítom az ágy alá, hogy legalább valami szoba kinézete legyen a helynek.
- Ígérem, igyekszem csendben maradni és nem forgolódni.
Igyekszem közel húzódni Erikához és valami megnyugtató módon elhelyezkedni. Aztán ha jól sejtem, én elég hamar képes leszek elaludni, mert az éjszakai alvás kimaradt az autó szerelés miatt, annyit igyekszem megtenni, hogy ha lehet, az alvás szabályozóm segítségével mély alvást programozok, akkor talán nem ficergek.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Izé... Hát az éjszaka nagyon messze van még... Izé... Szép álmokat!" mondja némi szókeresgélés után, majd szorosan hozzád bújik, te meg a fejed alá, teszed a kezed [nehogy valami rosszra gondoljon] és hátra d?lsz. Meglepetésedrekiveszi a jobb kezed a fejed alól és a sajátja alá teszi.
-"Ugye nem baj..." mondja kicsit zavartan. Valószín?leg így szokhatták meg Ottoval, vagy épp ki tudja kivel, mindenesetre neked nem nehéz és egyáltalán nem bánod, hogy nálad keres menedéket.
Csapat riadó!
- Dehogy baj, ahogy neked kényelmes. Én szinte bárhogy el tudok aludni hála ennek a kütyünek.
Majd másik kézzel is átkarolom, amolyan biztonságot adó módon, de nem félreérthet?en.
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
Shadowrun a fórumon
-
Lelke rajta [Of leaps and faiths...]
- MIT campus
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.

How to resolve AdBlock issue?